over ons

Kenboou is een duurzame lifestyle-beweging die is ontstaan ​​uit de behoefte om een ​​positief voorbeeld te geven in de mode.
We geloven in een mooie toekomst voor stijl, mensen en de planeet, dus creëren we kleding die alle drie respecteert.

We hebben Kenboou in 2022 opgericht terwijl we in , woonden en werkten voor de VN en verschillende NGO’s met de ambitie om de wereld te veranderen. Mijn verloofde Eric en ik arriveerden kort na de instorting van een kledingfabriek die meer dan duizend levens eiste en een stapel modieuze kledingmerken tussen het puin achterliet. Het onrecht en onze rol daarin als consumenten van deze merken is pijnlijk duidelijk geworden. We begonnen vragen te stellen, leerden over de industrie en bezochten fabrieken. We hebben paden bewandeld die ons hart braken en ons tegelijkertijd inspireerden om te handelen.

Onze reis om Kenboou te bouwen was allesbehalve een avontuur, maar zonder twijfel ons grootste avontuur tot nu toe. Van dagenlang stoffen kopen op de chaotische textielmarkten tot maandenlang onderweg zijn om onze eigen toeleveringsketen helemaal opnieuw op te bouwen, we waren gericht op slechts één doel: bewijzen dat mode een kracht is die voorgoed kan zijn.

Tegenwoordig zijn we er trots op dat we tijdens het hele proces levendige en hoogwaardige kleding kunnen produceren van de beste duurzame materialen ter wereld, onder waardige omstandigheden voor elke medewerker. We zijn verheugd om onze reis voort te zetten en elke stap ervan met jou, onze Kenboou-stam, te delen.

Shopping Cart