veiligheidsbeleid

Wij waarderen uw privacy

Kenboou doet er alles aan om uw persoonlijke en vertrouwelijke informatie op dezelfde manier te behandelen – persoonlijk en vertrouwelijk. Er zijn geen persoonlijke gegevens vereist om door onze website te bladeren, alleen wanneer u een bestelling plaatst. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens om bestellingen te verwerken en te verzenden en om indien nodig contact met u op te nemen. U kunt zich aanmelden voor onze mailinglijst, maar u kunt er zeker van zijn dat we uw informatie nooit bewust met derden zullen delen of verkopen.

veiligheidsbeleid

We hebben alle maatregelen genomen om het online winkelen bij Kenboou zo veilig mogelijk te laten verlopen. We gebruiken Secure Socket Layering (SSL), de industriestandaard coderingstechnologie die zorgt voor een veilige internetoverdracht van uw persoonlijke gegevens. Zodra u het afrekenproces binnengaat (wanneer u klaar bent om de artikelen te kopen die u aan uw winkelwagentje hebt toegevoegd), wordt uw verbinding beveiligd. Om dit te bevestigen, kijkt u bovenaan uw browservenster. Als u een gesloten hangslot ziet (afhankelijk van uw browser), kunt u er zeker van zijn dat uw informatie veilig is. U kunt de veiligheid ook garanderen door de URL-balk van uw browser te controleren. Wanneer u het beveiligde gedeelte van onze website betreedt, veranderen de eerste paar tekens van het websiteadres van “http” in “https”. Als u deze mededelingen om welke reden dan ook niet ziet, neem dan rechtstreeks contact met ons op om uw bestelling te plaatsen.

Persoonlijke informatie die we verzamelen
Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaat, waaronder informatie over uw webbrowser, IP-adres, tijdzone en sommige van de cookies die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Bovendien verzamelen we, terwijl u door de Site bladert, informatie over de individuele webpagina’s of producten die u bekijkt, welke websites of zoektermen u naar de Site hebben doorverwezen, en informatie over hoe u met de Site omgaat. We noemen deze automatisch verzamelde informatie ‘Apparaatgegevens’.“.

We verzamelen apparaatinformatie met behulp van de volgende technologieën:

  • “Cookies” zijn gegevensbestanden die op uw apparaat of computer worden geplaatst, vaak met een anonieme unieke identificatiecode.
  • “Logbestanden” volgen acties die plaatsvinden op de website en verzamelen gegevens, waaronder uw IP-adres, browsertype, internetprovider, verwijzende/exit-pagina’s en datum-/tijdstempel.
  • “Webbakens”, “tags” en “pixels” zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om informatie vast te leggen over hoe u door de website bladert.

Bovendien, wanneer u een aankoop doet of een aankoop te doen via de site, ontvangen wij verkregen informatie van u, waaronder uw naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers, e-mailadressen en telefoonnummer). naar deze informatie als “Bestelinformatie”.

Als we het hebben over ‘Persoonlijke informatie’ in dit privacybeleid, hebben we het over zowel apparaatinformatie als bestelinformatie.

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken
Over het algemeen gebruiken we de bestelinformatie die we verzamelen om alle bestellingen die via de site zijn geplaatst uit te voeren (inclusief het verwerken van uw betalingsinformatie, het regelen van verzending en het verstrekken van facturen en/of orderbevestigingen). Daarnaast gebruiken we deze bestelinformatie om:

  • Communiceren met jou


  • Het screenen van onze bestellingen op mogelijk risico of fraude; en
  • U informatie of advertenties te verstrekken met betrekking tot onze producten of diensten, wanneer dit in overeenstemming is met de voorkeuren die u hebt gedeeld.

We gebruiken de apparaatinformatie die we verzamelen om ons te helpen bij het scannen op mogelijke risico’s en fraude (met name uw IP-adres) en meer in het algemeen om onze website te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te maken over hoe onze klanten browsen en omgaan met de website en om het succes van onze marketing- en reclamecampagnes te meten).

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens
We delen uw persoonlijke gegevens met derden zodat we uw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken zoals hierboven beschreven. We gebruiken Shopify bijvoorbeeld om onze online winkel van stroom te voorzien – u kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke gegevens gebruikt:

Ten slotte kunnen we uw persoonlijke gegevens ook delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om anderszins onze rechten te beschermen.

gedragsreclame
Zoals hierboven beschreven, gebruiken we uw persoonlijke gegevens om u gerichte reclame of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze voor u interessant kan zijn. Bezoek de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative (“NAI”) voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken.

Niet volgen
Houd er rekening mee dat we de gegevensverzameling en het gebruik van onze website niet wijzigen wanneer we een niet volgen-signaal van uw browser zien.

opt-out procedure
We sturen u alleen promotionele e-mails als u hierom heeft gevraagd. Elke keer dat u een e-mail van ons ontvangt, krijgt u de mogelijkheid om u uit te schrijven of deze niet meer te ontvangen. Volg gewoon de afmeldlink onderaan de e-mail of neem op elk gewenst moment contact met ons op om uw naam van onze mailinglijst te verwijderen.

openbaring
We geven uw persoonsgegevens alleen door als we hiertoe wettelijk verplicht zijn of als u de voorwaarden van onze website schendt.

jou rechten
Als u een Europese ingezetene bent, hebt u het recht op toegang tot persoonlijke informatie die wij over u hebben en om te verzoeken dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Als u van dit recht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bovendien, als u een Europese ingezetene bent, merken we op dat we uw informatie verwerken om te voldoen aan contracten die we met u hebben (bijv. als u een bestelling plaatst via de Website) of anderszins om onze hierboven vermelde verplichtingen na te komen om legitieme zakelijke belangen. Houd er bovendien rekening mee dat uw informatie buiten Europa wordt overgedragen, inclusief naar Canada en de Verenigde Staten.

Links naar andere sites
Van tijd tot tijd delen we graag informatie over andere websites op onze website waarvan we denken dat deze interessant kunnen zijn voor onze klanten. Kenboou is niet verantwoordelijk voor deze websites. Als u doorklikt naar die andere websites om hun aanbod en diensten te bezoeken, raden we u daarom aan hun individuele privacybeleid aandachtig te lezen. Zodra u de website van onze winkel verlaat of wordt omgeleid naar een website of applicatie van een derde partij, bent u niet langer onderworpen aan dit privacybeleid of de servicevoorwaarden van onze website.

Shopify
Onze winkel wordt gehost op Shopify Inc. Ze bieden ons het online e-commerceplatform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en algemene Shopify-applicatie van Shopify. Ze slaan uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall op.

betaling
Shopify slaat uw creditcardgegevens op en wordt versleuteld met behulp van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uw aankoopgegevens worden alleen bewaard zolang als nodig is om uw transactie te voltooien. Daarna worden uw aankooptransactiegegevens verwijderd. Alle directe betalingsgateways voldoen aan de normen van PCI-DSS, die wordt beheerd door de PCI Security Standards Council, een samenwerkingsverband van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. De PCI DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door ons bedrijf en zijn serviceproviders

Google Analytics
Onze winkel gebruikt Google Analytics om ons te helpen onze website te verbeteren.

dataretentie
Als u een bestelling plaatst via de site, bewaren we uw bestelinformatie voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt ​​om die informatie te verwijderen.

Leeftijd van toestemming
Door onze website te gebruiken, verklaart u dat u ten minste meerderjarig bent in de staat of provincie waar u woont, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie en dat u ons toestemming hebt gegeven om uw minderjarige afhankelijke personen om deze website te gebruiken. De website is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar.

beleidswijzigingen
We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken, bijvoorbeeld om wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen. Ons beleid is voor het laatst bijgewerkt in mei 2018.

vragen en contactgegevens
We zijn altijd blij met uw opmerkingen en suggesties. Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als u vragen heeft of een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op of via onderstaande contactgegevens

:

Shopping Cart