Terugstuurbeleid

COVID-19-Update: Aufgrund der Auswirkungen von COVID-19 haben wir unsere Rückgabe- und Umtauschrichtlinie auf 20 Tage ab dem Tag verlängert, an dem Sie Ihre Kenboou-Bestellung erhalten.

We willen dat je geniet van je online aankoop bij Kenboou! Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent of een andere maat wilt, kunt u de gekochte artikelen retourneren als::

  • Het is 20 dagen of minder geleden sinds u uw aankoop heeft ontvangen;
  • De artikelen zijn ongedragen en ongewassen;
  • De artikelen zijn in nieuwstaat / zoals ontvangen; en
  • Alle originele labels zijn aan de items bevestigd

Kenboou kan geen restitutie/omruiling geven als het meer dan 20 dagen geleden is dat je je aankoop hebt ontvangen. behoudt zich het recht voor om de retourzending te weigeren van producten die op enigerlei wijze zijn gebruikt, gedragen of gewijzigd. behoudt zich het recht voor om een ​​retourzending te weigeren die niet binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de retourzending is geretourneerd. Alle verpakking moet bij uw retour worden gevoegd.

We geven geen restituties of verzenden bestellingen niet opnieuw voor onjuiste adressen, geweigerde zendingen of zendingen die niet zijn opgehaald door de ontvanger. Houd er rekening mee dat als u uw zending weigert/niet ophaalt, het pakket niet wordt geretourneerd aan Kenboou.

We bieden geen restitutie op uitverkoopartikelen of aankopen die zijn gedaan met speciale aanbiedingen, winkeltegoed of omruilingen. Kortingen die worden toegepast op artikelen in het gedeelte ‘Uitverkoop’ zijn definitieve verkopen. Definitieve uitverkoopartikelen komen niet in aanmerking voor restitutie/omruiling/winkeltegoed. Als u uw artikel in defecte staat ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We bieden geen restituties of krediet aan onze liefdadigheidsinstelling Trees Please tee of Dress Ember Dress aangezien donaties naar de respectievelijke liefdadigheidsinstelling gaan. We kunnen een omruiling aanbieden voor een andere maat van hetzelfde product.

Alle restituties worden toegepast op de oorspronkelijke betalingsmethode, met uitzondering van de verzendkosten van het Canadese retourlabel (€ 9,95 wordt in mindering gebracht op de restitutie). Internationale verzendkosten voor retourzendingen worden niet gedekt door Kenboou is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt, beschadigd of naar het verkeerde adres zijn verzonden. We kunnen geen internationale retourzendingen accepteren die zijn verzonden met koeriers zoals FedEx, DHL of UPS die hieraan gerelateerde taken hebben – verzend uw retourzending alleen met uw lokale postkantoor.

Zodra uw terugbetaling is uitgevoerd, wordt u hiervan op de hoogte gesteld via de e-mail die we in ons bestand hebben. Houd er rekening mee dat uw bankinstelling mogelijk extra dagen nodig heeft om de terugbetaling te verwerken.

Als u wilt ruilen, kunt u een retourzending aanvragen door op te klikken. U kunt de nieuwe maat/kleur/stijl die u wilt verzenden direct kopen. Vanwege de beperkte oplage van onze koopwaar, kunnen we artikelen niet opslaan in afwachting van de terugkeer van het originele artikel.

Shopping Cart