Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

AANBIEDING VERLOOPT BIJNA!

1+1 GRATIS ACTIE (OP=OP)

😍 Geweldig voor op het water deze zomer! 😍.

De FloatingMat™ is gewoon de beste water accessoire die er is. Geen luchtpompen, geen ladders, geen zweet! De FloatingMat™ is 100% niet-absorberend dus het blijft schimmel en meeldauw vrij en zal nooit te zwaar worden om te gebruiken en op te bergen. Geweldig voor alles met water; meren, rivieren en zelfs de oceaan. FloatingMat™ is geweldig om vast te binden aan stilstaande voorwerpen zoals pontons, dokken of zelfs een oud anker.

VOORDEEL

✅ XPE Foam Swimming Pool Floating Pad1 Hoge hoeveelheid: Gemaakt van XPE-materiaal, krimpt of absorbeert geen water, drijft gemakkelijk op het water.

✅ Inclusief een 12′ bungee tether om de mat te verankeren aan dokken of andere vaste objecten en een paar op maat gemaakte klittenband opslagbanden met metalen gespen.

Nog maar 30 stuks!

✅ Handig om mee te nemen: Gemakkelijk op te rollen, licht en snel op te bergen.

✅ Het beste cadeau-zomerspeelgoed voor kinderen brengt je eindeloze vreugde en geweldige tijd.

Veilig en vol plezier op het water! 💦

✅ De optimale waarde in recreatieve drijvende watermatten. De FloatingMat™ drijvende watermatten zijn een veilig en gezond water accessoire waar iedereen plezier aan kan beleven. Maak van een gewone dag op het water een levenslange herinnering. Klaar om wat spanning toe te voegen aan uw volgende dag op het water? De FloatingMat™ is voor iedereen, peuters, tieners, Tante Betty en je chagrijnige Ome Fred zullen er plezier aan beleven. Rol gewoon de FloatingMat™ uit en laat het feest beginnen!

De ideale gereedschapsset voor bijna elk snijden, boren of spannen!

GETUIGENISSEN

Voor 23:00 besteld is morgen in huis

✅ soepel en comfortabel
✅ Zwembad Drijvend Pad
✅ Makkelijk op te rollen.