muur kunst

Ik ben zo opgewonden om eindelijk deze enorme sticker te onthullen die ik aan een muur in mijn kantoor heb toegevoegd! Ik overwoog het boven mijn bureau te hangen, maar ik was bang dat het te druk zou zijn. Dus plaatste ik het achter het bureau waar ik sieraden maak.\

Ik ben er absoluut enthousiast over. Het hangt op de muur recht tegenover de deur, dus je kunt het embleem zien als je door de gang loopt, en dat vind ik geweldig.

Michele, ook het brein achter Diesel + Juice, runt samen met haar vriend Steve Wallums, een online stickerwinkel. Ik heb vier Wallums-emblemen gebruikt (deze, deze, deze en deze) en ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen. Mijn moeder hielp me deze op te hangen, en ze vertelde me dat ze in het verleden problemen had met stickers van andere winkels die niet zo goed plakten OF te goed aan de achterkant plakten. Ze was net zo onder de indruk van de kwaliteit van dit embleem als ik.

Elke sticker wordt geleverd met applicatie-instructies en een hulpmiddel om het op de muur te wrijven. Het is mijn favoriete manier om een ‚Äč‚Äčkamer te veranderen, vooral omdat we huurders zijn.

Enkele van mijn andere favorieten zijn.

Shopping Cart