Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

AANBIEDING VERLOOPT BIJNA!

1+1 GRATIS ACTIE (OP=OP)

Houd een oogje op elke hoek van uw huis of werkplek!

De externe beveiligingscamera heeft een ingebouwde responsieve microfoon, met behulp waarvan u kunt luisteren en praten via onze applicatie. Met tweeweggeluid kunt u communiceren met welkome vrienden, en een bewegingsdetectiealarm kan ongewenste gasten en dieren afschrikken.

Van nu af aan zult u in staat zijn om constante controle over uw huis te hebben terwijl u op vakantie of aan het werk bent. Video’s zullen altijd beschikbaar zijn met uw telefoon, en u kunt ook als camera’s bewegen door op het scherm te tikken. Water- en stofbestendig!

Slimme WiFi-verbinding

De camera maakt eenvoudig verbinding met uw WiFi-netwerk thuis of op kantoor, zodat u overal waar u een internetverbinding hebt toegang hebt tot uw videostream. Met een intuïtieve app die beschikbaar is voor iOS en Android, kunt u video in realtime streamen.

Bedien de richting via de mobiele telefoon

De camera kan 320 ° horizontaal en 120 ° verticaal draaien, waardoor hij alle gebieden kan bestrijken. Met 4x digitale zoom kunt u inzoomen om objecten in de verte in meer detail te zien, of uitzoomen voor een beter zicht op een groter gebied.

Nog maar 30 stuks!

Gedetecteerde bewegingswaarschuwing

Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je een melding van de app rechtstreeks op je smartphone. Niemand zal kunnen ontsnappen zonder opgemerkt te worden. Je hoeft niet altijd online video’s te kijken!

Water- en stofbestendig

De camera is waterdicht, dus hij kan in elke buitenhoek worden geïnstalleerd en hij zal ook uitstekend werken in alle weersomstandigheden.

Dag- en nachtbeeld in kleur

De camera heeft 3 groothoek infraroodlampen en 4 heldere LED-lampen, waardoor kleurrijke video in nachtmodus mogelijk is, zelfs in het donker.

Cloud opslag

Alle video’s en foto’s worden opgeslagen in de cloud van de app, zodat je ze altijd kunt openen met je telefoon.

GETUIGENISSEN

Voor 23:00 besteld is morgen in huis

Dankzij het panoramische zicht kunt u alles zien wat er binnen of buiten uw huis gebeurt. De camera kan ook worden gebruikt als een elektronische babysitter.