Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

AANBIEDING VERLOOPT BIJNA!

1+1 GRATIS ACTIE (OP=OP)

🐱Coolste kattenspeelruimte met hangmat en bruggen!🐱

Maak kennis met de coolste kattenspeelruimte! Dit complex heeft alles: kattenbrug, vluchtluik, drijvende sisalpaal, lounge en sisalpaal. Ideaal voor een of meer katten, Juggernaut heeft veel veilige ruimtes om te klimmen, krabben en ontspannen, wat de concurrentie om ruimte en ander territoriaal gedrag helpt verminderen.

KENMERKEN:

✅ Eenvoudig door de installatie-instructies bladeren.
✅ Gewichtstest: 62 pond per hangmat; 85 pond per plank.
✅ Ontworpen om te worden geïnstalleerd langs 6 noppen op een onderlinge afstand van 16 inch.
✅ Wandmontage om uw vloerruimte vrij te maken.
✅ De stof is voorgesneden, gezoomd, afneembaar en wasbaar.
✅ Verborgen beugels laten het meubel zweven in de lucht.

DIMENSIES:

Breedte: 89 inch (226 cm)
Hoogte: 63 inch (160 cm)
Diepte: 11 inch (28 cm).

Nog maar 30 stuks!

GEWELDIG VOOR KATTEN! 😻

Deze nieuwste collectie is zorgvuldig ontworpen om de sterkste en meest veelzijdige collectie te zijn die we tot nu toe hebben geproduceerd. In plaats van grenen gebruiken we nu bamboe, een ongelooflijk sterk materiaal dat een dunner en strakker ontwerp mogelijk had gemaakt. We hebben ook een extra bevestigingspunt toegevoegd onder elke montageplank die extra ondersteuning biedt en het meubel stevig tegen de muur houdt.

*Staan je noppen 24″ uit elkaar?
Onze producten zijn ontworpen om in het midden te monteren in noppen met een onderlinge afstand van 16″. Als je noppen niet 16″ uit elkaar staan, neem dan contact met ons op voor je aankoop en we kunnen je helpen! Houd er rekening mee dat er mogelijk extra materialen moeten worden gekocht.

*Heeft u al Cat Mod (grenen) items?
Onze stof met doorvoertules is compatibel tussen Cat Mod en Gen 3 (bamboe) meubels! Breid gewoon je huidige Cat Mod-configuratie uit met stof met doorvoertules en je kunt elk Gen 3-item vanaf daar installeren. De houten onderdelen zijn echter niet compatibel met onze Cat Mod- en Gen 3-collecties.

Coolste kattenspeelruimte met hangmat en bruggen!

GETUIGENISSEN

Voor 23:00 besteld is morgen in huis

Coolste kattenspeeltuin met hangmat en bruggen! Ideaal voor een of meer katten, het heeft veel veilige ruimtes om te klimmen, krabben en ontspannen.