Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

AANBIEDING VERLOOPT BIJNA!

1+1 GRATIS ACTIE (OP=OP)

🔦Oplaadbare schijnwerper 90000 lumen LED-zoeklicht met statief en USB-uitgang!🔦

Het waterdichte warmteafvoermechanisme zorgt voor een continue output van de lichtbron. De metalen behuizing met uitstekende luchtdichtheid kan hem zelfs in het water laten om de warmte af te voeren. Oplaadbare schijnwerper 90000 lumen LED zoeklicht met statief en USB-uitgang.

KENMERKEN:

✅ Het heeft een batterijduur van 36 uur bij normaal vermogen en kan 6 uur meegaan bij maximale helderheid. Het duurt slechts een uur om de zaklamp volledig op te laden en de ingebouwde batterij kan de telefoon twee keer opladen.

✅ SUPER HELDER ZAKLAMP – Spotlight LED-zaklamp maakt gebruik van XHP-serie lampkralen om superhelder licht te bieden, en de straalafstand is meer dan 2000 meter. Verlicht je weg vooruit.

Nog maar 30 stuks!

✅ MOBIELE STROOMVOORZIENING – De oplaadbare schijnwerper heeft een ingebouwde lithiumbatterij met grote capaciteit en is uitgerust met een USB-uitgang. Het is als een powerbank, waarmee je je apparaat snel en gemakkelijk kunt opladen. Het is ook een goede metgezel om uit te gaan.

✅ MULTIFUNCTIONELE & BREDE TOEPASSING – Super heldere koplampen, lange verlichtingsafstand, lange afstand, draaibaar en verwijderbaar. Hij is gemakkelijk mee te nemen en kan worden uitgerust met een statief, wat zeer geschikt is voor buitenactiviteiten als zoeklicht, zoals wandelen, kamperen, jagen, avontuur, nachtvissen etc. Een super helder zoeklicht met een statief zal alles 2000 meter verlichten voor je.

Specificatie:

Gloeilamp – XPH50
Helderheid – 90000 lumen
4 standen: laag / gemiddeld / hoog / stroboscoop
Materiaal – Constructierubber ABS en polycarbonaat schaal
Stroomcapaciteit – 8000mAh
Straalafstand – 2200 meter (6600 voet)
Gebruikstijd – Hoog licht 6 uur, gemiddeld licht 36 uur.

Oplaadbare schijnwerper 90000 lumen LED-zoeklicht met statief en USB-uitgang.

GETUIGENISSEN

Voor 23:00 besteld is morgen in huis

Oplaadbare schijnwerper 90000 lumen LED zoeklicht met statief en USB-uitgang.